Opleiding

Wil jij de HA!R methode in jouw salon toepassen?

Stuur via contact een mail
Wij sturen je een wachtwoord en gebruikersnaam toe als jouw woonplaats waar je de methode wilt toepassen nog beschikbaar is.
Daarna kun je hier direct een opleiding of module online kopen.

De opleiding zal plaatsvinden in de salon Houten (nabij Utrecht)
Cella Helvetica 15
3995 XV Houten- winkelcentrum Castellum

Ha!r is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het zetten van haaropvulling en haarverlenging. Daarbij maken wij tevens gebruik van de meest unieke en veiligste methode om het haar voller en langer te kunnen maken. 

Met onze flexibele bevestiging van rubber kunnen wij ons onderscheiden van andere methodes. 

Daarbij werken wij geheel ambachtelijk. De Silk Hairweave maken wij op een weefgetouw. Met losse bossen Silk Hair mixen wij exact de juiste kleur en daarna wordt het haar pluk voor pluk wordt met de hand geweaven tot een hairweave. 

Dit alles in bijzijn van de klant. Een professionele uitstraling met een prachtig eindresultaat.

Salaris: van €60,- tot €150,- per uur

Pak nu je kans en meld je aan voor onze opleiding!

Twijfel je nog? Kom dan eens meekijken in 1 van onze salons hoe wij te werk gaan. Hiervoor kun je een afspraak maken.

Om het groeien van HA!R gelijkmatig over Nederland te laten verdelen, is het van belang om door te geven in welke woonplaats je de methode van HA!R wilt toepassen. Zo houdt HA!R rekening met verdeling van jouw teamgenoten in Nederland. Zo kan elke kandidaat die een diploma behaald heeft van HA!R een goede opstart maken voor het opbouwen van een klantenbestand.

 

 
 

 


 

Sorteer op
 • ALL INN Opleiding HA!R
  ALL INN Opleiding HA!R

  In deze All inn opleiding van HA!R leer je de gehele unieke methode van haarverlenging. Je leert de juiste haarkleur mixen, de rubberen bevestiging te plaatsen, de hairweaves te bevestigen, silk hair te weaven en knippen en stylen

  € 1.995,00
 • MODULE 1 HA!R kleur mixen
  MODULE 1 HA!R kleur mixen

  Nieuwe techniek van HA!R MIXEN. In deze cursus leer je de juiste kleur te bepalen en te mixen door verschillende basistinten met elkaar samen te voegen. De hairweave is dan exact hetzelfde als het eigen haar van de klant.

  € 225,00
 • MODULE 2 HA!R weaven Silk Hair
  MODULE 2 HA!R weaven Silk Hair

  Ambachtelijk Hairweaves leren weaven op een weefgetouw. Maak je eigen hairweaves voor de klant, waar ze zelf bij is. Maak een professionele indruk in jouw salon. Klanten zullen versteld staan van wat jij kunt. Schrijf je nu in.

  € 395,00
 • MODULE 3 HA!R methode met rubber
  MODULE 3 HA!R methode met rubber

  HA!R is het opleidingsinstituut voor haarverlenging en haaropvulling. HA!R heeft 15 jaar ervaring in het vak met een unieke methode met flexibel rubber en handgemaakte hairweaves. De meest veilige methode van haarverlenging.

  € 995,00
 • MODULE 4 HA!R Knippen & Styling Silk Hair
  MODULE 4 HA!R Knippen & Styling Silk Hair

  In deze module van de cursus leer je onze Silk Hairweaves te knippen en te stylen. Hoe sluit je de haarverlenging mooi aan op het kapsel van de klant? Hoe maken we krullen en brengen we de weave in model? Schrijf je snel in.

  € 225,00
 • MODULE 5 HA!R Knippen & Styling Human Hair
  MODULE 5 HA!R Knippen & Styling Human Hair

  In deze module van de cursus leer je onze Human Hairweaves te knippen en te stylen. Hoe sluit je de haarverlenging mooi aan op het kapsel van de klant? Welke stylingtools en kniptechniek kan ik gebruiken en hoe?

  € 225,00
 • MODULE 6 oefenen op model
  MODULE 6 oefenen op model

  Bij opleidingsinstituut HA!R kun je ook een module kiezen dat je kunt oefenen onder begeleiding op een model. Zo wordt je steeds zelfverzekerder. In de praktijk leer je toch het meest. Onder begeleiding van 2 leraressen.

  € 225,00
 • HA!R Examen
  HA!R Examen

  Wil jij een certificaat behalen van HA!R? Meld je dan aan voor het examen.
  Op deze dag ga je op een model een gehele haarverlenging van HA!R plaatsen. Wordt ook teamgenoot van HA!R en meld je aan voor het examen. VOL = VOL

  € 250,00
 • Kijkje nemen in de salon
  Kijkje nemen in de salon

  informatieafspraak HA!R methode met rubber en handgemaakte hairweaves. Unieke en meest veilige methode van haarverlenging. Schrijf je in voor een opleiding.

© 2018 - 2024 HA!R het opleidingsinstituut voor haarverlenging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel