Terugbetalingsbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. 

U krijgt het volledige bedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Voor de exacte tarieven hiervan, raadpleegt u de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en in de originele, onbeschadigde verpakking, zonder enige vorm van schade aan het product, naar ons terug worden gestuurd.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen met ons via info@hairweavecompany.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product en/of de verpakking ervan meer beschadigd zijn dan nodig om het product te zien, kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij het retourneren ervan goed verpakt is.

Wanneer producten beschadigd bij u worden geleverd, gelieve ons dan foto’s te mailen van het defecte product naar info@hairweavecompany.nl

Uitzondering maatwerk en diensten

Producten en diensten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

© 2018 - 2024 HA!R het opleidingsinstituut voor haarverlenging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel