Artikel 2 van 9

MODULE 1 HA!R kleur mixen

€ 225,00 (exclusief BTW)

HA!R is het opleidingsinstituut voor haarverlenging en haaropvulling. HA!R heeft 15 jaar ervaring in het vak met een unieke methode met flexibel rubber en handgemaakte hairweaves. 

In deze module leer je de juiste kleur voor het plaatsen van een haarverlenging te bepalen en te mixen. Dit doe je door verschillende basistinten met elkaar samen te voegen. Ook high - en lowlights kunnen verwerkt worden in de juiste kleur.

Dit is een geheel nieuwe techniek. Je maakt de juiste kleur door basiskleuren naar keuze in Bulk haar door elkaar te vermengen. Je kleurt dus niet met verf in de juiste kleur.
Hierdoor onderscheid je je van de concurrent, want de kleur van de hairweaves kun je exact hetzelfde maken als de haarkleur van de klant. Je klant zult versteld staan van jouw expertise en meteen zien dat ze bij een professional is terecht gekomen.

Wil jij ook met de HA!R methode gaan werken? Ben je benieuwd of jouw regio nog beschikbaar is?
Neem dan snel contact met ons op, want VOL=VOL 

Nadat je van ons inlog gegevens hebt ontvangen, kan je deze module in de opleiding hier online boeken en wie weet wordt jij onze nieuwe HA!R collega.

Deze cursus van 1 dag (11:00 - 17:00 uur) is inclusief koffie, thee en wat lekkers.
HA!R geeft deze module van de opleiding 4x per jaar. Het is ook mogelijk een All Inn opleiding te boeken. Nadat je je certificaat hebt behaald ben je volwaardig teamgenoot van HA!R en kun je alle producten en benodigdheden in onze webshop bestellen.

Klik hierboven in het keuzemenu voor de beschikbare data.

Bij te weinig aanmeldingen wordt de cursus verschoven naar de eerstvolgende datum.

Op de eerste dag van de opleiding dient er een contract/ geheimhouding getekend te worden. Lees deze in de algemene voorwaarden.

© 2018 - 2024 HA!R het opleidingsinstituut voor haarverlenging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel